Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Joomla! ® bestaat op 1 september 2015 10 jaar.
Om dit te vieren heeft Stichting Sympathy vol trots kunnen melden dat het Handboek Joomla! ® (148 pagina's dik) door de Joomla Community is uitgebracht via Webdesigner Magazine.

Ook wij hebben hier aan bijgedragen door een stuk te schrijven over de organisatie van de Joomla! ® Gebruikersgroepen, oftewel JUG’s (Joomla! ® User Group).

Met behulp van dit handboek is het mogelijk je eigen website te bouwen. Als je hiermee van start gaat wensen we je heel veel succes!

Het handboek Joomla! ® ligt nu in de winkels en is verkrijgbaar voor € 12,95 in ruim 3.000 tijdschriftenwinkels en supermarkten in Nederland en België. Het handboek is ook online te bestellen via de webshop van F&L Publishing Group ( www.fnl.nl/joomla-handboek.html ) .

Joomla! 3 Certified Administrator
Mollie Partner

De Laatste Joomla versies

Joomla logo   3.8.1

Joomla Gebruikersgroepen

Logo Jug Breda Als Mede-initiatiefnemers van de Joomla! Gebruikersgroep Breda willen we iedereen uitnodigen om ook eens naar de Joomla Gebruikersgroep in Breda te komen.
Als je niet in de omgeving woont dan kan je ook een andere gebruikersgroep bezoeken, er is er altijd wel één in de buurt.