Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
webshops webwinkels

Webshops, Webwinkels, eCommerce pakket, woorden die allemaal hetzelfde bedoelen : verkopen via internet middels uw website.

Software

Er zijn erg veel pakketten waarmee u een webshop kunt beginnen, maar waar moet u nu op letten? Wilt u een pakket dat beheerd kan worden vanuit Joomla! ®, dan kunt u bijvoorbeeld HikaShop gebruiken. Daarnaast zijn er nog vele andere pakketten, elk met hun eigen voor- en nadelen.
Wij werken ook met het pakket Prestashop.

Als u een pakket wilt dat u vanaf de PC kan beheren dan kunt u bijvoorbeeld ShopFactory gebruiken. Omdat wij zelf reseller zijn kunnen wij u hierover alles vertellen.

Om de juiste keuze te maken uit het enorme aanbod moet u goed weten wat u wilt bereiken met uw webshop, zowel per direct als in de toekomst. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze uit de vele aanbieders.

Als u een keuze heeft gemaakt voor een pakket dan begint het echte werk pas. U moet de webshop voorzien van uw eigen stijl zodat de klanten u herkennen en er moeten producten worden toegevoegd aan de webshop.

Bovengenoemde acties kunnen echt zo eenvoudig zijn als het klinkt, maar vaak komt er meer bij kijken. Denk maar aan zaken als:

  • u wilt dat uw website goed vindbaar is door zoekmachines
  • Klanten moeten eenvoudig de producten kunnen vinden in uw shop
  • Er moet worden afgerekend met bijvoorbeeld iDeal
  • Prijsaanpassingen moeten eenvoudig gedaan kunnen worden
  • Kortingen, aanbiedingen, acties, ze moeten allemaal mogelijk zijn

Betaalproviders

Om zonder moeite diverse betaalmethodes aan te kunnen bieden kunt u gebruik maken van een zogenaamde betaalprovider. Zij bieden tegen vaste tarieven uitgebreide diensten aan en vaak ook nog zonder opstartkosten. Voorbeelden van deze diensten zijn Mollie en Sisow.

Joomla! 3 Certified Administrator
Mollie Partner

De Laatste Joomla versies

Joomla logo   3.8.1

Joomla Gebruikersgroepen

Logo Jug Breda Als Mede-initiatiefnemers van de Joomla! Gebruikersgroep Breda willen we iedereen uitnodigen om ook eens naar de Joomla Gebruikersgroep in Breda te komen.
Als je niet in de omgeving woont dan kan je ook een andere gebruikersgroep bezoeken, er is er altijd wel één in de buurt.