Joomla! Websites

joomla logo

Zoek je een nieuwe website die goed vindbaar is, flexibel en veilig maar toch zelf te onderhouden? Dan ben je bij Joomla! en onze experts aan het juiste adres.

Meer over Joomla! websites

Hikashop webwinkels

Hikashop webwinkelsVoor een webshop zowel groot als klein is Hikashop een uitstekende keuze. Hij past netjes binnen je Joomla! website en is eenvoudig in het beheer.

Meer over Hikashop webwinkels

Joomla! website beheer

Joomla! website beheer

Wil je zorgeloos van je website of webshop genieten dan kan je het onderhouden van je website uitbesteden. Zo hou je tijd vrij voor de zaken die belangrijk zijn.

Meer over Joomla! websitebeheer

 

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Haal meer rendement uit je website door deze optimaal te configureren voor de zoekmachines. Met de juiste technische invulling leg je een goede basis voor je vindbaarheid.

Meer over Zoekmachineoptimalisatie

Huisstijlen & Logo's

Huisstijlen & Logo's

Met de juiste huisstijl en bijpassend logo zorg je voor herkenning van je bedrijf en website. Een goed logo is bruikbaar voor veel doeleinden en straalt de juiste boodschap uit.

Meer over Huisstijlen & Logo's

Hosting en domeinen

Hosting en domeinen

Een betrouwbare site begint bij een goede webserver. Veiligheid en snelheid zijn hier van groot belang maar ook een eerlijke prijs die past bij uw budget hoort hierbij.

Meer over Hosting en domeinen

 

Joomla! website upgraden

Joomla! website upgraden

Wanneer je website nog in een oudere versie van Joomla! is gemaakt is het sterk aan te raden om deze zo spoedig mogelijk te upgraden. We helpen je hier graag mee.

Meer over Joomla! website upgraden

Website & ICT Advies

Website & ICT Advies

Een goede website begint met de juiste informatie. We helpen je graag goed op weg door je te voorzien van nuttige tips en praktische informatie gebaseerd op jarenlange ervaring.

Meer over Website & ICT Advies

Goedkoper pakketjes versturen

Goedkoper pakketjes versturen

Wanneer je nog steeds pakketjes verstuurd tegen het volle tarief neem contact op en we geven je leuke opties om te besparen op je verzendkosten.

Meer over Goedkoper pakketjes versturen