Skip to main content

De Linie ICT logo

Websites

Zoek je een nieuwe website die goed vindbaar is, flexibel en veilig maar toch zelf te onderhouden? Dan ben je bij onze experts aan het juiste adres.

Wij hebben vele jaren ervaring met het maken van websites in diverse CMS'en maar ook statische websites behoren tot de mogelijkheden.

responsive websitesZoek je een nieuwe website die goed vindbaar is, flexibel en veilig maar toch zelf te onderhouden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag om een goede keuze te maken tussen de verschillende CMS'en.

Het zal u niet ontgaan zijn dat wij voor het maken van websites een voorkeur hebben voor het Open Source CMS Joomla! . Dit houdt niet in dat wij alle sites persé met Joomla! maken, soms heeft een ander CMS de voorkeur. Dit is vaak een combinatie van klantwens en het beoogde resultaat. Dus ook voor een WordPress Blog of een statische HTML website kunt u bij De Linie ICT terecht.

Waarom heb je de website nodig?

  • is hij alleen voor het beschikbaar stellen van informatie (online visitekaartje)?
  • wil je (beter) zichtbaar zijn op het internet?
  • verkoop je producten, tickets of diensten?
  • wil je aandacht voor een speciaal evenement?

Om dit te kunnen vertalen naar een ontwerp, is het belangrijk dat wij een goede indruk krijgen van uw behoeften en – meer nog – die van uw klanten. Afhankelijk hiervan kan het zijn dat u beter af bent met een eenvoudige site dan met een complexe.

Een ander aspect dat wordt meegenomen in het ontwerp is de positie van uw producten. Wat maakt uw product speciaal? Waarom komen klanten voor een standaard product naar u toe en niet naar uw concurrent?

Website in jouw huisstijl

Bij het ontwerpen van een nieuwe website is het belangrijk dat het ontwerp goed aansluit bij de uitstraling en het imago van uw organisatie.

Bijna iedereen heeft wel een persoonlijke pagina op het internet bijvoorbeeld op facebook, een blog of een ander soort website. Belangrijk is dat u met uw website de juiste indruk achterlaat bij uw doelgroep.

Uw website is geschikt voor mobiel

Het is voor ons vanzelfsprekend dat de websites die wij maken geschikt zijn voor gebruik op mobiel, tablet, laptop en desktop. Hiervoor worden de termen "responsive" en "adaptive" gebruikt maar het houdt in dat hij zich automatisch aanpast aan de grootte en vorm van het apparaat waarmee je de website bekijkt.

Een website in verschillende talen

Wanneer een website in meerdere talen gewenst is dan kan dit zonder meer. Joomla! is standaard geschikt voor meertaligheid en alle onderdelen kunnen in diverse talen worden getoond.

Zelf de inhoud van je website beheren

Het is met de moderne Content Management Systemen eenvoudig om zelf de inhoud van je website aan te passen. Hiervoor zijn geen ingewikkelde handelingen nodig. Afhankelijk van de wensen en het kennisniveau van de gebruikers die de site met content onderhouden kunnen we de mogelijkheden hierop afstemmen die men heeft bij het gebruik ervan.

Onderhoud en updates van je website uitbesteden

Wij leveren onze websites desgewenst als compleet pakket inclusief onderhoud, updates, back-ups en hulp bij kleine en grote vragen. Ook de hosting, domeinregistratie en de zoekmachineoptimalisatie behoren tot de mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig om te weten wat De Linie ICT voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van webdesign?
Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op zodat we samen met u de mogelijkheden voor uw organisatie kunnen bekijken.

Neem contact met ons op