Skip to main content

De Linie ICT logo

Joomla! websites

Responsive websites laten maken

Zoek je een nieuwe website die goed vindbaar is, flexibel en veilig maar toch zelf te onderhouden? Dan ben je bij onze experts aan het juiste adres.

Daar waar WordPress het meest gebruikte CMS is is Joomla! al meerdere keren op rij verkozen tot het beste gratis Open Source CMS.

Het zal u niet ontgaan zijn dat wij voor het maken van websites een voorkeur hebben voor het Open Source CMS Joomla! ® . Dit houdt niet in dat wij alle sites persé met Joomla! ® maken, soms heeft een ander CMS de voorkeur. Dit is vaak een combinatie van klantwens en het beoogde resultaat. Dus ook voor een WordPress Blog of een statische HTML website kunt u bij De Linie ICT terecht.

Bij het ontwerpen van een nieuwe website is het belangrijk dat het ontwerp goed aansluit bij de uitstraling en het imago van uw organisatie.

Bijna iedereen heeft wel een persoonlijke pagina op het internet bijvoorbeeld op facebook, een blog of een ander soort website. Belangrijk is dat u met uw website de juiste indruk wekt bij uw doelgroep.

Om dit te kunnen vertalen naar een ontwerp, is het belangrijk dat wij een goede indruk krijgen van uw behoeften en – meer nog – die van uw klanten. Afhankelijk hiervan kan het zijn dat u beter af bent met een eenvoudige site dan met een complexe.

Een ander aspect dat wordt meegenomen in het ontwerp is de positie van uw producten. Wat maakt uw product speciaal? Waarom komen klanten voor een standaard product naar u toe en niet naar uw concurrent?

Bent u nieuwsgierig om te weten wat De Linie ICT voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van webdesign?
Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op zodat we samen met u de mogelijkheden voor uw organisatie kunnen bekijken.

Neem contact met ons op voor een Joomla! website