Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

joomla upgraden naar versie 3

Het zal velen niet ontgaan zijn maar per 31-12-2014 zal de support voor Joomla! ® 2.5 aflopen. Het is dus zaak om uw website op korte termijn te updaten naar de meest recente Joomla! ® 3 versie.

Het updaten van versie 2.5 naar 3 is in theorie een klus van enkele klikken maar in de praktijk komt er vaak meer bij kijken. Zo heeft u te maken met verouderde templates die moeten worden aangepast of worden vervangen door een meer recente template die ook meteen responsive is.

Denk ook aan de extensies die u gebruikt, hiervan moet worden gecontroleerd of ze nog werken in Joomla! ® 3 en of er nieuwe versies van beschikbaar zijn.

Wanneer u nog een Joomla! ® versie draait die 1.5 of zelfs 1.0 is dan is het volledig opnieuw opzetten van de site vaak de beste optie. De verschillen zijn inmiddels zo groot dan er sprake is van een upgrade in plaats van een eenvoudige update.

Wanneer u uw Joomla! ® website moet upgraden van een oudere versie naar de meest recente versie van Joomla! ® en u bent niet zeker of dit wel gaat lukken? Neem dan contact op met een Joomla! ® Specialist en bespreek wat voor u de beste oplossing is.

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor uw Joomla! ® Upgrade.

Mollie Partner

De Laatste Joomla versies

Joomla logo   3.7.0  
Joomla logo 2.5.28

Dit is de laatste versie uit de 2.5 serie.
De support op deze serie is geëindigd op 31-12-2014.
Update uw site tijdig naar de Joomla 3 serie !
Natuurlijk kunt u dit ook door ons laten doen.

Joomla Gebruikersgroepen

Logo Jug Breda Als Mede-initiatiefnemers van de Joomla! Gebruikersgroep Breda willen we iedereen uitnodigen om ook eens naar de Joomla Gebruikersgroep in Breda te komen.
Als je niet in de omgeving woont dan kan je ook een andere gebruikersgroep bezoeken, er is er altijd wel één in de buurt.