SSL certificaat

Er is maar 1 antwoord en dat is ja... altijd !

Je hoort nog zo nu en dan wel een provider roepen dat dit alleen voor betalingen of contactformulieren nodig is maar dat is inmiddels al lang achterhaald. In de nieuwere webbrowsers zie je ook steeds vaker een waarschuwing verschijnen in de adresbalk met teksten als "Niet beveiligd". Wanneer je bezoekers deze melding zien dan kan dit er toe leiden dat ze de site verlaten en dat wil je natuurlijk voorkomen.

Microdata in Joomla

Rich snippets, microdata, microformats, RDFa

Het zijn weer een aantal prachtige termen maar wat wordt er nu mee bedoeld en niet onbelangrijk, moeten we er iets mee doen en waarom?
Gelukkig streven al deze termen een gezamelijk doen na : duidelijkheid.

logo open coffee Drimmelen GeertruidenbergVanaf 2015 sponsoren wij de onderstaande websites;

Open Coffee Drimmelen-Geertruidenberg - www.open-coffee-drimmelen-geertruidenberg.nl
Deze netwerkbijeenkomst wordt iedere vrijdagochtend in The Pub & Churchill te Made georganiseerd.
Als reguliere bezoekster maakt Edith nu ook deel uit van de organisatie.

tags in joomla versie 3.1

Veel gebruikers van Joomla! ® zaten er al met smart op te wachten: Tags.
Maar net zoveel gebruikers zullen zeggen: wat is dat en wat moet ik er mee ?

Het probleem

Wie kent niet het dilemma dat je vaak tegen komt als je een artikel in een categorie moet plaatsen en hij past in meerdere categorieën? Je moest dan een keuze maken, maar vanaf nu niet meer!

Handboek Joomla!

Joomla! ® bestaat op 1 september 2015 10 jaar.
Om dit te vieren heeft Stichting Sympathy vol trots kunnen melden dat het Handboek Joomla! ® (148 pagina's dik) door de Joomla Community is uitgebracht via Webdesigner Magazine.

Duur is een website die niet rendabel is en dus minder oplevert dan hij heeft gekost. Om tot een prijs van een website te komen zijn er veel variabelen die deel uitmaken van de uiteindelijke prijs.

SEO voor uw logo

SEO (Zoekmachine Optimalisatie) is een onderwerp waarover al boekenvol zijn geschreven. In dit artikel richt ik me dan ook maar op 1 aspect en dat is een stukje optimalisatie van het logo op uw website. Iedere website heeft een logo maar niet iedereen maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden die je hebt als het gaat om de logo afbeelding maar ook de andere afbeeldingen op je website.