Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Joomla Website laten maken

Webdesign

Het zal u niet ontgaan zijn dat wij voor het maken van websites een voorkeur hebben voor het Open Source CMS Joomla! ®. Dit houdt niet in dat wij alle sites persé met Joomla! ® maken, soms heeft een ander CMS de voorkeur. Dit is vaak een combinatie van klantwens en het beoogde resultaat. Dus ook voor een Wordpress Blog of een statische HTML website kunt u bij De Linie ICT terecht.

Bij het ontwerpen van een nieuwe website is het belangrijk dat het ontwerp goed aansluit bij de uitstraling en het imago van uw organisatie.

Bijna iedereen heeft wel een persoonlijke pagina op bijvoorbeeld hyves of facebook, een blog of een ander soort website. Belangrijk is dat u met uw website de juiste indruk wekt bij uw doelgroep.

Om dit te kunnen vertalen naar een ontwerp, is het belangrijk dat wij een goede indruk krijgen van uw behoeften en – meer nog – die van uw klanten. Afhankelijk hiervan kan het zijn dat u beter af bent met een eenvoudige site dan met een complexe.

Een ander aspect dat wordt meegenomen in het ontwerp is de positie van uw producten. Wat maakt uw product speciaal? Waarom komen klanten voor een standaard product naar u toe en niet naar uw concurrent?

Bent u nieuwsgierig om te weten wat De Linie ICT voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van webdesign?
Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op zodat we samen met u de mogelijkheden voor uw organisatie kunnen bekijken.

 

Joomla! 3 Certified Administrator
Mollie Partner

De Laatste Joomla versies

Joomla logo   3.8.1

Joomla Gebruikersgroepen

Logo Jug Breda Als Mede-initiatiefnemers van de Joomla! Gebruikersgroep Breda willen we iedereen uitnodigen om ook eens naar de Joomla Gebruikersgroep in Breda te komen.
Als je niet in de omgeving woont dan kan je ook een andere gebruikersgroep bezoeken, er is er altijd wel één in de buurt.